Herätys

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään, katson viereeni
olen onnellinen koska olet lähelläni,
saan ottaa sinut kainalooni,
hellän suukon painaa poskellesi.

Käteni liukuu pehmeällä ihollasi,
vatsallasi,
rinnoillasi,
voisinpa olla lähelläsi ikuisesti.

Rakastan hengityksesi tuhinaa,
en muuta edes kuule,
ulkona vain hentoa tuulen suhinaa.

Herätän sut suudelmin,
kosketuksin,
hellyyden osoituksin.

Hymyilet ihanasti,
niin kauniisti,
en tiedä mistään muusta päällä maan,
kunhan edes tämän hetken lähelläsi olla saan.

Yhteen sulautuu ihomme,
suutelemme,
rakastelemme,
huoneen täyttää rakastunut huokailumme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttä, läheisyyttä,
aistikkaasti kauniilla
tavalla kirjoitettu.

*Hymyilet ihanasti,
niin kauniisti,
en tiedä mistään muusta päällä maan,
kunhan edes tämän hetken lähelläsi olla saan.*

Aivan ihanaa luettavaa. Hellää, niin kaunista, romanttista rakkaudenharjoittamista. :)

Hellyyttä, läheisyyttä,
aistikkaasti kauniilla
tavalla kirjoitettu.

*Hymyilet ihanasti,
niin kauniisti,
en tiedä mistään muusta päällä maan,
kunhan edes tämän hetken lähelläsi olla saan.*

Aivan ihanaa luettavaa. Hellää, niin kaunista, romanttista rakkaudenharjoittamista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot