Pahin vihollinen

Runoilija garuda

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se saa kädet vapisemaan,
hikikarpalot virtaamaan,
pahan olon tulemaan.

Sen jokainen joutuu kohtaamaan,
sitä vastaan kamppailemaan,
vaikkei kukaan haluaisikaan.

Joku pystyy selviytymään,
joku voittamaan,
joku joutuu sen kanssa elämään.

Se on vihollinen joka nakertaa,
joka muistuttaa,
jos et sitä opi ymmärtämään,
hyväksesi käyttämään.

Se on meidän kaikkien pahin vihollinen,

sisällä...

syvällä...

pelko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirpaisevan koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot