Matkainkävijä

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 

katkelma M31-lokikirjasta

virtaa aika läpi sumun
kohti auringon sydäntä
ja Maa seisahtuu talvipäivään

olen matkannut jo eliniän
elämän heijastusta jahdaten
ja toivo hiipuu pimeyteen

voitko kertoa mitä menetin
itse en enää erota valoa varjoista
sinua muistoista

vähiin käy unieni polttoaine

muistot ehtyvät
kaarisekunneittain

loputtoman syvä on taivas

ja matkainkävijän tahto sammuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:( Aika sanattomaksi vetää tämä taas.. Tiedän, ettei paljon auta, mutta suuria voimapuristuksia sinne..!
Laitan runon kyllä suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot