Nimetön

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 

tänään pidin varjostani
melkein yhtä paljon
kuin vihasin maata vieressään
jota sinun varjosi ei koristanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo, piti lukea monta kertaa..
Ja hyvää syntymäpäivää! (:
 

Käyttäjän kaikki runot