Lucem

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 


Kuin viidennen auringon nousu aamun hämärästä
kirkkain meistä kaikista
puhtain toivo paremmista ajoista

Hento varsi kevättuulessa
pisara puhtain terälehdellä
kaikista öistä huumaavin

Merkitsevin sana
ja soivin laulu
katseessasi soiva sanaton kaipaus
ja huulillasi nimeni
kuin sitä ei olisi koskaan aiemmin lausuttu

Ja kaikista maailman tähdistä
sinä olit kirkkain
ja kaikista unista kaunein

Raskaista virheistäni viimeisin
rangaistuksista kovin
ja kaikista unista kaunein

Ja kaikista maailman tähdistä
sinä olet tärkein
ja kaikista unista

Kaunein

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kurkkuakuristavan kaunis.
Tässähän alkaa sydäntä särkeä kun tätä lukee, niin kovin upeasti se on kirjoitettu. Enkä yleensä edes pidä toistosta runossa eritysemmin mutta hitto miten se tässä toimii ja hyvin toimiikin. Vau. Kun osaa, niin osaa. 
Erittäin kaunis ja herkkä
V a i k u t t a v a a.

Olen mykistynyt.

Oodi hänelle. Rakkaista Rakkaimmalle.
 

Käyttäjän kaikki runot