Hetki

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 


Niin kauniisti hiljaisuus soi
koskettaessani hetkeä

Niin huumaavasti hiljaisuus soi
viivyttäessäni hetkeä

Jonka lukitsen
yksinäisen mielen
kylmyyteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, mutta surumielinen runo.
Hiljaisuus yleensä todella Kaunis. Mielestäni ei kuitenkaan harmaa.

Tuo tekstin väri tuo tosiaan tunnelmaa lisää, hienoa, kokonaan uskomatonta!

Haikean kauniisti kerrot hiljaisuuden soinnista hetkessäsi.

Kaunis ja katkera (?).
Ennen kaikkea kaunis.

Kaunis runo olipa sen merkitys mikä tahansa.

 

Käyttäjän kaikki runot