Tenebris

Runoilija suruntuoja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2016 11:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.1989

 
Unesta tehty
palaa askelissasi
rytmi tuonpuoleisesta
vaan synkkyys soiva sanoistasi

Ei mielesi tuleen
kukaan käsiään käy lämmittämään
ei silmiesi sineen
luo katsettaan vaipumaan


Hiuksesi kuin itse yö ja
äänesi tähdistä kantautuva
ei aamu koskaan saapunut
sillä sinun sanasi olivat Leviatan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot