Ujo tyttö

Runoilija Gasthaus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun kaksi tuppisuuta käy samaa luokkaa
metrien päässä toisistaan ne vuodet
siinä välissä
aavikot kukkivat ja meret vuotaa kuiviin

sinun kanssasi en sortunut liiallisuuksiin
muistan edelleen mitä sinulle viimein uskalsin sanoa
oli joulu ja juhlasali kylpi krääsässä

otakko suklaata

vastasit
ei kiitos

ja silloin kuulin äänesi ensi kertaa
ja se saa minut hymyilemään edelleen
ja tiedän että olet ehkä tavoitettavissa
et ehkä muista mutta tapasimme vuosi sitten
olit kännissä mutta niin minäkin
kuinka paljon sinä puhuitkaan
kuin kaikkien niitten vuosien edestä jolloin
olisin halunnut kuulla edes vaikka läksyjä luettavan
sinun kauniilla äänelläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä että edes myöhemmin tuo kaikki, tarinan alkuosa joulujuhla ja suklaa, oli ihanaa luettavaa, sinulla on taito kirjoittaa tarinaa, tietysti runoakin

tää on kiva :)

Ihana!

Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot