Nimetön

Runoilija Gasthaus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en jaksa töihin en jaksa
lasken päiviä palkkoja
keihäänkärkiä
työkkärikäyntejä

pahinta on terveyteni;
virheetön.
mitä nyt istuminen
hieman kulmia hionut

tiedän et oli huono hetki
mut en tiedä kannattiko
komeroituminen itseruoskintaan

mutta kivaa on silti!
olen taas nähnyt kasvosi
ja pidellyt päätäsi kämmenissäni
kuin pahaista olkikoria
niin minun on sinua ikävä
tee mitä teet, en välitä
en värähdä enkä katso pois
rakastan sinua jo niin kipeästi
ja vapauttasi ja hulluuttasi rakastan
etten ikimaailmassa voisi kuvitella
vangitsemistasi, vaikka ajatus
onkin minulle rakas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella, tyylikäs runo elämästä, piiloutumisesta ja kaikesta mitä kerrot, tätä tarinaa olisi lukenut sivukaupalla

 

Käyttäjän kaikki runot