Nimetön

Runoilija Gasthaus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kello on kuusi
lähden töihin
lähdenkö
lähden
tulen takaisin
nukunko
kukun
tapan itseni
tapanko
tavan
elän
elänkö
elänkö vain
elämää
puoli seitsemän
söin jo
söinkö
syön
pitää syödä
varttia vaille
se on paljon
vähän
ei yhtään
ja vähän päälle
vaatteet
ei vaatteet
hiertää
ruvelle
tulee hiki ja punaisia läikkiä
se on jo tasan
tasanko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi, todella nappasi tämä runosi lukemaan, hieno ihana

 

Käyttäjän kaikki runot