Nimetön

Runoilija Gasthaus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luen värikkäistä paikoista
Näen sanoja joita en ole ennen käyttänyt
poika Sandoval, autisti, minussa auraa lumet ja vie vanhat vaatteet ullakolle

Henkilöhahmot, kuin kuolleet ystävät joita muistelet kaiholla
poika lukee esseitä ja runoja unelmoidakseen rakkaudesta
Leonard Cohen nyrpistää isoa nenäänsä
ja Lennykö ei muka koskaan kirjoittanut himosta

(senkin vanha irstailija)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjanoppinutta tekstiä mukavaa ja kiinnostavaa.

Ou, onpa hieno runo.
Hienoja sanoja, upeita tunnelmia ja humoristinen loppu.

tää vetoaa monella tasolla. hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot