Parvekkeella

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Tyttö parvekkeelle seisahtaa ja katselee edessä näkyväää maisemaa.

Ulapalla pieni kalastusalus seilaa, ystävällisesti laivan kapteeni kättään heilauttaa ja tervehtii vastaan lipuvaa laivaa.

Tyttö näkee myös kuinka aamu aurinko nousee pitkin taivaanrantaa. Pian aurinko ilman kirkastaa ja meri alkaa kauniisti kimaltaa.

Kukat kauniisti kukoistaa, tytön silmät ilosta loistaa ja kaunis hymy kasvoille alkaa nousta.

Hiljaa poika hiipii tytön takaa, kädet tytön ympärille laittaa, niskaan pienen suudelman antaa, sanoo tytölle että tätä rakastaa.

Tyttö poikaa halaa ja sanoo " ei lähdetä täältä koskaan, jäädään tänne, muutetaan asumaan ja ollaan yhdessä kunnes kuolema meidät erottaa.

Selite: 
Tälläsiä ajatuksia ensimmäisenä aamuna kun heräsin espanjassa ja astuin parvekkeelle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot