Katulamppu

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Katulamppu kirkkaana loistaa, mun ajatukseni toistaa kuinka voisin sut mun mielestäin poistaa.

Mä haluaisin sulle soittaa mutta en edes uskalla koittaa.

Tiedän että rakkaus voittaa mut sun kohdalle se on tainnut lopahtaa.

onks sun pakko tehdä kaikki aina vaikeimman kautta, etkö sä vois edes vähän auttaa ja selvittää mulle tätä meidän tilannetta.

Mä en jaksa enää odottaa, joten aijon tän meidän jutun lopettaa

Selite: 
jooh tänkin kirjotin espanjassa. meni aika pitkään ennenkun kulta usko että tää ei liity mitenkään muhun ei siihen eikä meihin!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot