Lokki

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Puut tuulessa liehahtelee ja lokki meren yllä leijailee.
Sieltä se tähyilee tulevaa puolisoa itselleen.

Se ihastuu komeaan urokseen, sen kanssa haluaa perustaa perheen itselleen ja rakentaa lemmenpesän yhteisen.

Lokki pyydystää kalan rakkaalleen ja viesen tämän nokan eteen.
Uros hämmentyneenä naarasta katselee ja uskoo rakkauteen ensisilmäyksen.

Pian lokit yhdessä lentelee, kohti maata ikuisen onnen.

Selite: 
juu oli vähän hempeitä ajatuksia taas jälleen espanjassa parvekkeella.
Kategoria: 
 

Kommentit

voihan lokkirakkaus :D söpö on. :>

 

Käyttäjän kaikki runot