pelko

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Hän rauhassa sängyllä huilaa. Kun yhtäkkiä joku kaapissa kuiskaa.
Hän ajattelee kuulevansa harhoja kunnes jossain ovi narahtaa ja joku varjo nurkassa heilahtaa.
Joku häntä kohti hiipii hiljaa ja hänestä kiinni tarraa.
Hän levottomasti alkaa heilua kun se joku häntä kutittaa.
Hän käskee tätä lopettaa ja otteensa irrottaa. Hän valokatkaisijaa painaa ja huomaa että sehän oli isä vain.

Selite: 
juuh tuli mieleen kun kullan isä kiusas sitä espanjassa kun se loikoili rauhassa sohvalla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot