16.10.2006

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Parvekkeella yksin istuskelin ja odottelin että kultani alakerrasta saapuisi luokseni.

Kun hän parvekkeelle asteli ja tähdet taivaalla kimalteli niin ilosta yksin hymyilin.

Hän minulle hempeitä jutteli ja huuliani suuteli.
Kunnes polvistui eteeni ja kysyi " tulisitko vaimokseni"

Sanoin kyllä ja hän sormuksen sormeeni pujotti kuten myös minä hänen sormeensa sormuksen pujotin.

Selite: 
iltana jolloin jani kosi minua hotellimme parvekkeella espanjassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja onnellinen runo....
Iloista syntympäivää ja paljon onnea!!!

no voi teitä söpöjä.. :>

söpö :) itse voisin vain unelmoida tuosta!

Aaaawwww. Suloista^^ Ja Paljon Onnea!!

Sä inspiroit mua tällä runolla.. :P Munkin teki heti mieli kirjottaa sormuksista...
ja onnee nyt vielä kerran sulle ja Janille. :)

 

Käyttäjän kaikki runot