Mustarastas

Runoilija lovelygirl89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon niin rakastunu <3
 

Mustarastas palmun oksalle istahtaa ja ympärilleen katsahtaa.

Varo lintu pieni tuota haukkaa joka yrittää sinut kiinni ottaa.

Siipesi sinun täytyy lentämään pakottaa, ettet vain vielä elämäsi loppua kohtaa.

Länne lintuseni kohti tuota suojaisaa puskaa, sieltä paha lintu ei sinua voi tavoittaa.

Siellä voit odottaa kunnes haukka jonkun muun kohteen omakseen ottaa.

Sitten lennä tänne vaan, kyllä minä sinua loppuelämäsi suojaan.

Selite: 
juu espanjassa oli paljon mustarastaita eli siitä lähti tämä ajatus ja tämäkin parvekkeella kirjotettu.
Kategoria: 
 

Kommentit

kovin nätti.

 

Käyttäjän kaikki runot