Taakka

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kestä/
en jaksa/
Tahdon näyttää heikkouden/
mutten pysty/

Onko minun pakko olla vahva/
pakko olla se joka kantaa muiden huolet/
Vaikka tahtoisin/
en pysty/

Liian monta hajonnutta ihmistä/
tahtoisin teidät korjata/
tehdä ehjäksi/
jotta teillä olisi hyvä olla/

Olen vain liian heikko/
Omat voimani ovat lopussa/
vaikken sitä näytä/

Tahtoisin vain itkeä/
jollekkin/
jonkun sylissä/
Huutaen omaa pahaa oloa ja heikkoutta/

Siihen en pysty/
Minä olen se vahva/
se joka kuuntelee/

Mutta kertokaa miten pääsen tästä harhaluulosta eroon/
Miten näytän heikkouteni niille/
jotka omansa minulle näyttävät/
En vain tahdo olla taakka

Selite: 
En vain osaa näyttää heikkouttani tärkeille koska pelkään ettei minusta sen jälkeen ole heille hyötyä
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä jäljelle jää, jos päästää kontrollin omista käsistään? Se on pelottava ajatus.

 

Käyttäjän kaikki runot