Elämä on

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pysty elämään ilman kipua/
Viiltoa/
Verta/
Vain muutama haava ja lopetan/
Ehkä en/
Kaipaan vain sinua liikaa/
humala täyttää mieleni/

Tästäkö on tullut elämäni
satunnaisesti humalassa/
satunnaisesti viiltoja/
ja voin taas hyvin/

Vai voinko?/
En osaa pyytää sinulta apua vaikka tahtoisin/
En edes niiltä jotka apua tyrkyttävät/
Ehkä vain tietämättäni/
tahdon olla säälittävä/
haukuttava huomion hakija/

Ehkä/
oikeasti tahdon että joku pelastaisi minut/
Ymmärtäisi avunhuutoni/
vaikka peitän sen ironisin sävyin/
valheellisin lausein/
/Olen okei, koko ajan parenemaan päin/
Ja paskat/

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täältä itseni löysin. Sisimmässämme olemme ihania, vaikka välikerros olisi piitä tai muuta "särkymätöntä".

kaunista ja täydellisen runoisaa purkautumista. pidän. suosikkeihin ->

 

Käyttäjän kaikki runot