Ahdistus rakkaus

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulin luoksesi/
apua hakien/
Sain vain hiljaisuuden/
ahdistuksen pahenevan/

Kuulin kappaleet/
jotka sydämmeni uudestaan särkivät/
Saivat muistamaan/
rakkauden entisen/

Silti palaan luoksesi yhä uudestaan/
ja uudestaan/
Toivoen että joskus/
Sinäkin vastaisit rakkauteeni/

Siihen asti olen vain ystävä/
Vaikka se särkee sydämmeni/
Uudestaan ja uudestaan/

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti toiveesi toteutuu.Haikea hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot