kohtuus

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poltan vielä yhdet savut/
Enää yksi drinkki/
Viillän vain vähäsen....

Ja sinä hölmö uskot minua/
Etkö tajua/
etten ymmärrä rajoja/
en kohtuutta

Selite: 
Enemmän itselle kuin muille
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuka huijaa ketä:)Mielenkiintoinen..

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot