Onnellinen?

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on tämä olo/
joka saa suunpieleni nousemaan/
oloni kevyeksi/

En ole tähän tottunut/
vierastan/
koitan juomalla sekoittaa pääni/

Jotkut sanovat tätä onnellisuudeksi/
tältäkö se tuntuu/

Tämä on kuin huume/
tunnen sen nousevan/
vievän minut mukanaan/
uuteen nousuun/

En enää muista/
milloin olisi viimeksi tuntunut tältä/
Oikeasti onnellinen/
ilman teeskentelyä/

Pohjalta ainoa suunta on ylöspäin

Selite: 
Masennuksesta toipumista. Tuntuu oudolta ja vieraalta olla onnellinen
Kategoria: 
 

Kommentit

... miksi tämä tuntuu niin tutulta ? masennuksesta toipuminen todella tuntuu siltä, mitä tämä runo kuvailee.
hienoa ja todenmukaista :)

 

Käyttäjän kaikki runot