Särkynyt

Runoilija Sorrow-eyedChild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

For my name is Sorrow and
I'm a friend of Misery..
 

Särje unelmani palasiksi.
Murskaa sirpaleet, kunnes jäljellä on enää vain tomua.

Revi sieluni kappaleiksi.
Kiduta ja muserra, kunnes lävitseni käy vain kylmä tuuli.

Iske veitsi suoraan sydämeeni.
Käännä veistä haavassa, kunnes viimeinenkin veripisara huutaa tuskasta.

Sillä mitä minä muuta olinkaan kuin pieni avuton ihminen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tekstiä, hyviä kielikuvia, pidin.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot