Nimetön

Runoilija Sorrow-eyedChild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

For my name is Sorrow and
I'm a friend of Misery..
 

Their weakness got me feeling strong
Their lust made me desire
Their lonely, greedy, hostile mind
set my heart on fire.

Selite: 
Kesken jäänyt, mutta yrityksistä huolimatta en ole keksinyt hyvää jatkoa :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot