Kadotettu

Runoilija Sorrow-eyedChild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

For my name is Sorrow and
I'm a friend of Misery..
 

Vapaa mutta vangittu
siivet rikki revitty
korkealta pudonneena
maata koskettaa

Kuun tummat säteet
ilman valon häivääkään
silmistä heijastuu
häkkiin kahlitsee

Tuulen hellää kosketusta
tuntea ei voi milloinkaan
enää eivät siivet kanna
unohtuneena nukahtaa
rannalle valkealle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot