Kuollut sydän

Runoilija Sorrow-eyedChild

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

For my name is Sorrow and
I'm a friend of Misery..
 

Neljä kyyneltä helmipisaroina poskilla.
Kolme sanaa tikarinterävinä ilmassa.
Kaksi siipeä rikkirevittyinä selässä.
Yksi murskattu sydän elottomana rinnassa..

Selite: 
Aikas kökköä :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Kökköä tai ei, kaunista anyway :P

 

Käyttäjän kaikki runot