Kiron laulu.

Runoilija Herra K

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hillittöntä tunnekuvasusta koittava "taiteilija" joka kirjoituksissaan koittaa luoda enemmänkin teksteihinsä mielikuvaa kuin sitä miten tekstin sisältö liittyy mihinkään.

Kirjoitan mieluiten tuskasta ja välillä pitää leperrellä paholaisena lurituksia toisten korvaan oli ne sitten rakkauden sanoja tai vain ihastuksen eleitä.

CMX innoittaa minua kirjoittamaan asioita.
Nick Cave & Bad Seeds antaa minulle nykyään olotilan kirjoittaa fiiliksen pohjalta.
Meshuggah päästää minussa irti sen paholaisen selkäänpuukoitetun äpärän joka lurittaa sanoihin aina jonkin tietyn säväyksen tuskaa tai ehkä vain pienen tuskaisen tappuran.

kirjoita kummia ajatuksia päästä isosta kulmikkaasta, synnille sijaa antaen, sairaudelle pahalle pääsi kanna, pilkottu sielu syvään syntiseen kammioon heitä, ole kanssani yhtä.

Tampereelle muuttaessani tutustuin itselleni uuteen musiikkilajiin joka on Trip-Hop, jossain vaiheessa annan sen luoda pohjaa omalle runoudelleni, vielä en kuitenkaan ole valmis tuohon kauniiseen muodonmuutokseen.
 

Raakkuraita,
ruojan ranka,
tähän jätti piru parka.

Olkilanka,
soljensanka,
tähän jätti pahan taika.

Nuttus nosta poika roima,
takojan vahva tulikoira,
paina maahan keihääs varsi,
pelkos pois mielestäs karsi,
naulaa katsees karhun kitaan,
valmistaudu tuohon hurjaan sotaan.

Riippuu savu sakea,
voiton riemu makea,
mitä sai poika kokea,
raivostaan mieli sokea.

Perkele vei onnen sulta,
perhees korjas mustamulta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tekstiä. Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot