Pikku pikku Romantikko.

Runoilija Herra K

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hillittöntä tunnekuvasusta koittava "taiteilija" joka kirjoituksissaan koittaa luoda enemmänkin teksteihinsä mielikuvaa kuin sitä miten tekstin sisältö liittyy mihinkään.

Kirjoitan mieluiten tuskasta ja välillä pitää leperrellä paholaisena lurituksia toisten korvaan oli ne sitten rakkauden sanoja tai vain ihastuksen eleitä.

CMX innoittaa minua kirjoittamaan asioita.
Nick Cave & Bad Seeds antaa minulle nykyään olotilan kirjoittaa fiiliksen pohjalta.
Meshuggah päästää minussa irti sen paholaisen selkäänpuukoitetun äpärän joka lurittaa sanoihin aina jonkin tietyn säväyksen tuskaa tai ehkä vain pienen tuskaisen tappuran.

kirjoita kummia ajatuksia päästä isosta kulmikkaasta, synnille sijaa antaen, sairaudelle pahalle pääsi kanna, pilkottu sielu syvään syntiseen kammioon heitä, ole kanssani yhtä.

Tampereelle muuttaessani tutustuin itselleni uuteen musiikkilajiin joka on Trip-Hop, jossain vaiheessa annan sen luoda pohjaa omalle runoudelleni, vielä en kuitenkaan ole valmis tuohon kauniiseen muodonmuutokseen.
 

Tuo mies, sulopuheinen,
pienen pieni, mutta niin kultainen,
lausuu sanoiksi ruusuja,
lausuu pieniä sulopursia.

Töppösissään tallustaa,
pitkin niittyjä, meren rantoja, kuusimetsän kantoja,
hiukset pellavat,
pienellä miehellä tuolla,
joka ei anna rakkauden sanoissa kuolla.

Lepertelee sanoja,
lemmen pikkuisia tuikku valoja,
makaa niityllä, katsellen pilviä,
muistellen tyttöjen nappisilmiä.

Istuu kivellä pienellä,
rakkaudesta sekasin ja yhä vesi kielellä.

Selite: 
Tämä runo sitten saakin luvan kerrankin kertoa minusta!
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo,herkkä ja suloinen!!:) kaunis!!!!

Hienosti ja osuvasti kuvaat kauniissa runossasi romantikon mielenlaatua! Hienoa kun uskallat tuoda herkkyytesi vilpittömästi esille!

 

Käyttäjän kaikki runot