Jalat maassa.

Runoilija Herra K

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hillittöntä tunnekuvasusta koittava "taiteilija" joka kirjoituksissaan koittaa luoda enemmänkin teksteihinsä mielikuvaa kuin sitä miten tekstin sisältö liittyy mihinkään.

Kirjoitan mieluiten tuskasta ja välillä pitää leperrellä paholaisena lurituksia toisten korvaan oli ne sitten rakkauden sanoja tai vain ihastuksen eleitä.

CMX innoittaa minua kirjoittamaan asioita.
Nick Cave & Bad Seeds antaa minulle nykyään olotilan kirjoittaa fiiliksen pohjalta.
Meshuggah päästää minussa irti sen paholaisen selkäänpuukoitetun äpärän joka lurittaa sanoihin aina jonkin tietyn säväyksen tuskaa tai ehkä vain pienen tuskaisen tappuran.

kirjoita kummia ajatuksia päästä isosta kulmikkaasta, synnille sijaa antaen, sairaudelle pahalle pääsi kanna, pilkottu sielu syvään syntiseen kammioon heitä, ole kanssani yhtä.

Tampereelle muuttaessani tutustuin itselleni uuteen musiikkilajiin joka on Trip-Hop, jossain vaiheessa annan sen luoda pohjaa omalle runoudelleni, vielä en kuitenkaan ole valmis tuohon kauniiseen muodonmuutokseen.
 

Halusin minä muksuna dinosauruksien kouluttajaksi,
Leikin niillä, elehtiä ja muristakin taisin.

Halusin minä lapsena arkkitehdiksi,
Kattelin kirjoista kuvia,
legoista torneja ja taloja rakentaa taisin.

Halusin minä varhaisnuorena moottoripyöräilijäksi,
Pärräsin mie mopoilla,
Hyppyreitä ja reittejäkin miettiä taisin.

Halusin minä nuorena kilpa-autoilijaksi,
Pelasin minä ralleja ja turismoja,
Isoveljen autolehtiäkin lukea taisin.

Halusin minä lopulta tehdäkki jottain,
Leivoskelin leipiä ja kokkailinkin,
Ammattiinkin itseni lukasta taisin.

Paljon minä oon elämässäin halunnut,
Jotain kai oon kokeillu ja yrittänytkin.

Kait minä kuitenkin oon jalat aina maassa pitänyt.

Unelmilla ja haaveilla,
Tuppaa olemaan aina aikansa ja paikkansa,
Osuuko se aika tai paikka kohilleni,
Se jääkööt nähtäväksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaista mietintää ja muistelua runossasi :)))

tykkäsin tästä kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot