Vihaan sinua

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Ikuinen taisto.
Sinä vastaan minä,
minä vastaan sinä.

Näytät virheeni,
muistutat niistä hymyillen,
teet sen tahallasi.
Tiedät sen satuttavan.

Testaat minua.

Rakastat olla johdossa,
tiedät olevasi parempi, kestävämpi.

Vihaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

minulle tuli todella paha mieli lukiessani tätä runoa, sillä minä olen juuri se, joka rakastaa olla johdossa ja tietää olevansa se "parempi" ja vahvempi. vihaakohan joku siinä tapauksessa minua? laittoin miettimään, mikä tietysti ihan positiivinen asia...kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot