Kohta vuosi

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Siitä on kohta vuosi,
kun viimeksi puhuin kanssasi.
Silloin kuulin viimeisen kerran äänesi.

Kerroin silloin sulle,
kuinka paljon välitän.
Sinua se vain ei enää kiinnostanut.

Joka päivä, vuoden ajan,
olen yrittänyt muistella ääntäsi.
Mutta en vain muista.

Jos vielä joskus sen äänen kuulisin,
kertoisin kuinka paljon välitän,
kuinka ikävöin.

Sitä päivää ei vain tule, ei ikinä.

Selite: 
Kysyinen henkilö, jolle omistus kuuluu, tuskin koskaan tulee näitä runoja lukemaan, mutta omistu kuuluu siltä Hänelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovasti toivon että sen äänen vielä kuulisit. Kauniisti kirjoittelet.Kiitos siitä.

 

Käyttäjän kaikki runot