Kaikki tai ei mitään

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Kaikki hajoaa taas.
Yritän viimeisillä voimilla
pitää ystävistäni kiinni.
Se ei riitä, voimat ei riitä,
ja ihmiset katoavat.

Viimeisenä kuulen äänen pääni sisällä:
"Siitäs sait."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi on kaikki.

Todella hiemosti kerrot
voimistasi ja tunteistasi.

Tämä runosi on kaikki.

Todella hiemosti kerrot
voimistasi ja tunteistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot