Pieni hetki

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Niin pienen hetken,
olin onnellinen,
kun sä olit vierelläni.

Kun sä rakastit mua,
olin onnellinen,
sen pienen hetken.

En ollu onnellinen,
silloin pientä hetkeä,
kun kerroit jättäväs.

En ole onnellinen,
edes pientä hetkeä enää,
kun sua mä vain ikävöin.

Selite: 
Tämä on ihmiselle, jota rakastin paljon. Tulen sua aina rakastamaan, vaikket mun vierellä voi enää olla..
Kategoria: 
 

Kommentit

mulla on just samanlainen oli.^
tuntuu jotenkin niin tyhjältä ja on hirmu ikävä. :'(
ihana runo.<3

*kyyneleet silmissä* Jotenki tuttu tunne...

 

Käyttäjän kaikki runot