Nimetön

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Olisi lohduttavaa,
tarttua veitseen,
painaa se syvälle ihoon,
viiltää.
-Saada kipu pois mielestä, hetkeksi muualle.

Selite: 
Siitä on vuosi, kun viimeksi olen viillellyt. Ja ensimmäistä kertaa vuoteen, tekee jotain näin paljon mieli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olisihan se joskus lohduttavaa, mutta pidemmän päälle. Kyllä itsekin joskus ajattelen että jos olisi fyysistä kipua, niin peittäisikö sen sen psyykkisen. Tuskinpa.

Älä anna periksi!

En pidä ajatuksesta viiltely, mutta tuskan lievittäminen olisi minullekkin juuri nyt todella mahtava asia. Kiitos.

Etsi parempia keinoja, sillä viiltely ei paranna vaan
haavottaa!

Runo sai aikaan kylmät väreet.

Ei se kannata. :I
Voimia sulle!

Runossa on jännittävä tai jännittynyt tunnelma,miksi pitäisi satuttaa itseään,koska mitä se hyödyttää,siinä kärsii ainoastaan vain itse. Ei kipua voi siirtää,elämä on elettävä vaikka olisi kuinka vaikeaa,joskus on niitä parempiakin päiviä.

 

Käyttäjän kaikki runot