Vieroitusoireet

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Minä vannoin itselleni,
etten anna tätä tapahtua.
Mutta mieleni alkaa murtumaan,
olotilani on tuskainen.
Hengitykseni salpautuu ja
sydän lyö liian kovaa.
Olen riippuvainen.
Olen liian riippuvainen,
sinusta.
Yritän taistella,
mutta olet minulle kuin huumetta.
Tarvitsen sinua,
kaipaan sinua.
Olet minulle liian tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot