Avunhuuto

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Niin kauniita puheita,
niin kauniita lauseita.
Melkein kuin lupauksia.
Mutta siihen ne jäävätkin.
Kun sinua tarvitsisin,
et ole paikalla.
Et edes kuule avunhuutoani,
et vaikka lupasit.

Enkö minä ikinä opi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot