Liian kova

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Tyttö,
pieni ja hentoinen,
kulkee metsän hämärässä,
kyyneleet silmissään.
Hän on niin eksyksissä,
eksyksissä ajatuksissaan.
Hän on niin heikko sisältä,
niin hauras.
Mutta antaa ymmärtää itsestään jotain aivan muuta.
Liian kova ulkokuori,
jolla karkottaa muut ympäriltään.
Miksei hän uskalla näyttää todellista minäänsä,
sitä pientä hentoa tyttöä,
joka niin kaipaa syliä..?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihminen uskaltaa kasvaessaan henkisesti olla yhän enempi ja enempi itsensä, kaikkineen.
Nuotuuteen kuuluu hakemista, sekoiluakin, itkua ja raivoa. Ja löytämistä!

Surullinen..,kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot