Turvapaikka

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Vaikea päätös takana,
joka kuitenkin tuntui oikealta.
Ja tuntuu edelleen.
Nyt hän on kuitenkin yksin,
aivan yksin.
Ja muistaa,
kuinka kaikki oli joskus vaikeaa.
Kuinka siitä pystyi lähes pääsemään yli,
ei kuitenkaan kokonaan.
Vaikeudet hiipivät taas mieleen,
tulee ikävä turvaa.
Turvaa ei enää ole,
mutta ehkä vielä jonain päivänä.
Ehkä vielä jonain päivänä joku huomaa tuon pienen haavoitetun enkelin,
ja ottaisi tämän syleilyynsä.
Antaisi turvan edes hetkeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot