En unohda.

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Rakkain kaikista,
parhain maailmassa,
upein ikinä.
Niitä sinä olit.
Olen useasti katunut,
että päästin sinut pois luotani.
Olen niin useasti sinua ikävöinyt,
muistanut upeat hetkemme,
niin onnistumiset kuin epäonnistumiset.

Nyt olet poissa,
lopullisesti.
Katumukseni kasvoi suureksi,
todella.
Ei tätä ikävää voi sanoin kuvata,
olet se,
joka kyyneleeni ansaitsee.

Olet minulle tärkein aina,
en unohda sinua koskaan.
Sinulla on aina suurin paikka sydämessäni.

Nuku rauhassa pikkuinen.

Selite: 
Kaipaus on suunnaton. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot