Sydämestä kiinni pidellen

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Kaataa suolaa haavoihin,
arpiin, jotka melkein ovat jo umpeutuneet.
Suolaa, merisuolaa.

Väkevästi lailla tuulen ja myrskyn,
raapii suola haavat rikki, repien
kirvellen, voimakkaasti kaapien.

Ei enää mikään pehmyt aalto,
voi patjan lailla korjata, haavoja, arpia
rikki revittyjä.

Tuulen lailla,
vain sydän sydämelle ymmärtäen,
korjaa pois haavat, umpeuttaa arvet,
sivellen
sydämestä kiinni pidellen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot