Haavoittunut pieni

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Olit niin heikko ja pieni,
jolta puuttui itsesuojeluvaisto.
Olit heikko ja hauras, tietämätön
miten edetä.
Olit hento kuin perhonen,
joka tajusi vaaran liian myöhään.
Nyt olet avuton, vailla voimia,
sairaalan valkeissa vaatteissa.
Odotat apua taivaasta.

Selite: 
Jeremias kulta<3 toivottavasti paranet.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana ja koskettava runo!

ihana ja koskettava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot