Tunteista suurin

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Rakkaus - tunteista suurin,
sen tunsin sinun avullasi.
Rakkaus - tunteista suurin,
sen koin sinun kanssasi.
Rakkaus - tunteista suurin,
sen opin avullasi.
Rakkaus - tunteista suurin,
sen tahdon jakaa aina kanssasi.

Selite: 
jotain räpöstystä ajan kuluksi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot