Nimetön

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Vietin viikon päivät piilossa susta,
painajaista mä näin et sinut menetin.
Kunnes taas sinuun vilkaisin,
muistin sen kuin eilisen.
Havahduin mietteissäin, sinua aina vain ajattelin.
Millään en mielestäni sinua saa.
Vaikka kuinka lykkään sitä kauas pois,
niin aina vain, aina, unelmoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tämä <3

ihana tämä <3

 

Käyttäjän kaikki runot