Rakkaus

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Ymmärräthän, että olet minulle suuri rakkaus.
Niin suuri, että joika hetki ikävöin sinua.
Ikävöin sinua nyt, tänään, ja huomenna.
Kuljet varjona rinnallani
silloin kun et olet luonani.
Käsi kädessä sydämessäni kuljet,
ja sinua rakastan aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot