Rinki

Runoilija Amicule

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeys on antelias, ja se on kärsivällinen, ja se voittaa aina -
mutta sen mahdin sydämessä piilee sen heikkous: yksi ainoa kynttilä riittää pitämään sen loitolla.
Rakkaus on enemmän kuin kynttilä.
Rakkaus voi sytyttää tähdet.

 
 

Itkua, huutoa, kyyneleitä.
Menetettyjä mahdollisuuksia.
Anteeksiantamattomia tekoja,
Unohdettuja ystäviä.

Naurua, kuiskauksia, suudelmia.
Saatuja vaihtoehtoja,
pyyteettömiä lupauksia.
Petettyjä rakkauksia.

Selite: 
Elämää, ei sen enempää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot