Välimatka

Runoilija Amicule

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeys on antelias, ja se on kärsivällinen, ja se voittaa aina -
mutta sen mahdin sydämessä piilee sen heikkous: yksi ainoa kynttilä riittää pitämään sen loitolla.
Rakkaus on enemmän kuin kynttilä.
Rakkaus voi sytyttää tähdet.

 
 

En tiedä miten kertoisin sinulle,
kuinka paljon satutit minua,
kun lähdit pois kysymättä,
sanomatta, hetken halaten.

Sä lähdit elämään unelmaasi,
pakoon tätä tylsää arkea,
johon olin sinut kahlinnut,
tietämättäni rakastamalla.

Sä olisit voinut ees kysyä,
mitä mieltä mä olin kaikesta.
Olisin voinut rakastaa sinua,
välimatkasta huolimatta.

Mutta nyt vihaan sinua,
vihaan ja silti ikävöin.
Rakastan vaikka sattuu,
mikset välittäny musta ?

Selite: 
Vihaan, rakastan ja ikävöin sua Kulta. Mikset sä vois joskus osoittaa että välität musta ? Mikset sä osaa puhua mulle ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot