Prioriteetti

Runoilija Amicule

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeys on antelias, ja se on kärsivällinen, ja se voittaa aina -
mutta sen mahdin sydämessä piilee sen heikkous: yksi ainoa kynttilä riittää pitämään sen loitolla.
Rakkaus on enemmän kuin kynttilä.
Rakkaus voi sytyttää tähdet.

 
 

Kaikki sun kauniit korulauseesi
ne on vaan sitä sun sanahelinää.
Et sä ennenkään ole välittänyt,
siitä miten paljon muhun sattuu.

Mene vaan, juhli ja pidä hauskaa,
elä meidän molempien puolesta.
Mä halusin vaan olla sulle kerran,
se tärkein ja arvokkain asia.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot