Irroita jo

Runoilija Amicule

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeys on antelias, ja se on kärsivällinen, ja se voittaa aina -
mutta sen mahdin sydämessä piilee sen heikkous: yksi ainoa kynttilä riittää pitämään sen loitolla.
Rakkaus on enemmän kuin kynttilä.
Rakkaus voi sytyttää tähdet.

 
 

Meihin uskoa haluan,
mut tyhjää arpaa kannan.
Ei musta tuu mitään,
ei miestä, ei isää.
Anna pliis anteeksi,
uskoit kyllä tarpeeksi.
Mut myönnä jo vihdoin,
en oo mitä toivoit.

Jotku uskoo unelmiin,
hukkuu turhiin haaveisiin.
Sun pitää irroittaa,
etsiä jotain parempaa.
Mä oon jo mennyttä,
sä oot vielä jäljellä.
Oon sulle pelkkä rasite,
hyödytön turha hidaste.

Katkaise sun kahleesi,
lennä pois rakkaani.

Selite: 
Pahoittelen että riimittely on puhekieltä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot