Rakkaus

Runoilija Animated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Imus sicuti si tu would non imus aliter "
 

Olen kaunis,olen sinun jumalattaresi.
Seuraat minua maailman ääriin rakastaen minut omaksesi.

Punaisia suudelmia,tummaa intohimoa.
Ja olemme yhtä.
Olemme tämä korruption täyttämä maailma.
Olemme koko avaruus.

Sametin pehmeät kosketukset valtaavat meidät.
Kirkkaat valot ei meitä häiritse.

Olemme narkomaaneja imien toisiltamme rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitenköhän mie sanoisin ajatuksein tästä. Alussa tuo jumalatar tuntui jotenkin no siltä jumalattarelta ja toinen olis hieman tohvelin alla. Loppua kohen tästä tuli oikein kuuma rakkaus. Mie pidin täst :)

 

Käyttäjän kaikki runot