Kevät Sade

Runoilija Animated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Imus sicuti si tu would non imus aliter "
 

Kun kevät sateet valuvat maahan, muistan sen meiän rakkauden se oli aivan samanlaista.

Ekana aivan ihana tunne, se virkistää ja puhdistaa, mutta on äkkiä ohi.

Tippuu maahan, jää lätäköiksi, kastelee kengät, on kylmä.
Toivoisi, että se menee ohi, toivoo auringon taas tulevan pilvien lomasta ja lämmittävän ihoa ja kuivaavan maan.

Vaikka kevät sateita tulee useita, sulla ei tuu olemaan enää mahdollisuutta, sä et pääse enää satamaan mun elämään.

Selite: 
tää on nyt tekastu tälleen äkkiä...ei ole mikään hyvä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti vertaat herkässä runossasi kevätsadetta
rakkauden ohikiitävään hetkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot